RT @KingKongComp: Tonight we're @Altersonic on @esns fringe. Catch us upstairs at @driegezusters #Eurosonic2017 https://t.co/NJomHA3Uu0

DIT WAS VESTROCK JUNIOR 2016

DE FAMILIEDAG

VESTROCK JUNIOR is de familiedag op VESTROCK met een programma dat gericht is op kinderen, jongeren en hun ouder(s)/verzorger(s) maar uiteraard is iedereen welkom, ook kinderen jonger dan 4 jaar en volwassenen. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Alle andere bezoekers (alle kinderen/jeugd vanaf 3 jaar en volwassenen) dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. Kinderen jonger dan 14 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene. We gaan om 14:00 uur van start en het programma duurt tot 21:00 uur (we gaan open om 13:00 uur). VESTROCK JUNIOR is helemaal uitverkocht!

VESTROCK JUNIOR IS UITVERKOCHT!

DIT WAS VESTROCK JUNIOR 2015!

VESTROCK JUNIOR 2015 IN BEELD

CHECK ONZE HUISREGELS!

Het is verboden om etenswaren en drank mee te nemen op het festivalterrein. Specifieke babyvoeding (bijv. flesjes poedermelk) mag u wel meenemen. Kinderen en mensen die door een allergie mogelijk geen gebruik kunnen maken van de aangeboden etenswaren kunnen een verzoek indienen om eten mee te mogen nemen. Stuur hiervoor voor 15 mei 2016 een email naar info@vestrock.nl. Na 15 mei worden verzoeken mogelijk niet meer in behandeling genomen. Het is toegestaan om voor kleine kinderen en baby's een buggy of een kinderwagen mee te nemen en opblaasbare spullen mag ook. Voor alle bezoekers gelden altijd de VESTROCK huisregels.

MEEZINGEN MET K3

TWEEDE REEKS NAMEN VESTROCK JUNIOR 2016

NIX18

EERSTE NAMEN VESTROCK JUNIOR 2016