Beste VESTROCK vriend, 

Op 5 en 6 november 2021 hopen we weer met zijn allen de vriendschap te mogen vieren bij VESTROCK DOWNTOWN. Met veel plezier kondigen we hiervoor de eerste namen aan!

Met trots presenteren we: Chef'SpecialDe StaatDIRKDonnieDopebwoyFrans DuijtsJoe BuckHang YouthMaanMental TheoRamkot en Tessa Dixson.

Chef'Special een absolute must-see DOWNTOWN
Deze energieke liveband uit Haarlem is inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlands grootste acts. Chef'Special vulde eerder de AFAS Live en Ziggo Dome én staan ze nu klaar om Ahoy vol te laten lopen. Voordat ze dat doen, kun je ze nog gewoon bij ons #DOWNTOWN zien! Mis deze kans niet! Met onder andere In Your ArmsBirds, AmigoTrouble en meest recentelijk Afraid of the Dark als hits is dit een absolute must om te gaan zien tijdens VESTROCK DOWNTOWN!

De Staat speelt vrijdag 5 november DOWN TOWN
Natuurlijk moet De Staat erbij zijn! Deze mannen uit Nijmegen hebben een vooruitziende blik gehad. Al in 2013 brachten ze het onofficiële anthem uit voor deze speciale editie van VESTROCK met het nummer: Down Town! De Staat schudt steeds opnieuw atypische rocknummers uit de mouw die ontzettend lekker dansen. Al twee keer eerder mochten ze aantreden op VESTROCK. In 2014 voor het eerst en ook in 2016 zorgden ze met monsterhit Witch Doctor voor een gigantisch feest op onze festivalweide. Dat komen ze in november zachtjes overdoen!

Kaartverkoop VESTROCK DOWNTOWN
Onder voorbehoud van toestemming van de overheid, houden we op 5 en 6 november 2021, in het hart van het historische centrum van Hulst, het nieuwe kleinschalige najaarsfestival VESTROCK DOWNTOWN. Met de intieme sfeer van VESTROCK, een heerlijke line-up en zonder anderhalve meter restricties. We kijken ernaar uit om met jullie weer de vriendschap te vieren en op het leven te proosten! 
 
Tickets voor VESTROCK DOWNTOWN 2021 zijn per direct beschikbaar via www.vestrock.nl. Het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Voor VESTROCK DOWNTOWN 2021 zijn in eerste instantie enkel combikaarten voor vrijdag en zaterdag te verkrijgen. Dagkaarten worden vanaf 1 september beschikbaar gesteld.De kaartverkoop voor VESTROCK, op 3, 4 en 5 juni 2022 is reeds gestart.

© 2021 Vestrock — Gerealiseerd door Laveto