BLAAS OF GLORY

HEAVY METAL MARCHING BAND

1 juni 2019 / 23:55-01:00 / KAPEL

Uiteraard kunnen ze niet ontbreken op het tiende jubileum van VESTROCK: Blaas of Glory stond maar liefst vijf keer eerder op het Eiland in de Buitenvest van Hulst en is daarmee officieel VESTROCK meubilair.

Sinds de oprichting in 2007 is Blaas Of Glory bezig met een lange mars. Van Hellendoorn tot Barcelona, van Londen tot Hamburg, van Vlieland tot Finland; de hele wereld zal headbangen op de metalen klanken van lyra en sousafoon. Om hun doel te bereiken marcheren de strakke mannen desnoods tot de poorten van de hel.

Blaas Of Glory is een hilarische, akoestische en mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Gewapend met sousafoon, dwarsfluit, klarinet, lyra, banjo, accordeon, wasbord, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en veel meerstemmige zang, blaast deze Heavy Metal Marching Band klassieke songs uit de prehistorie van de hardrock letterlijk nieuw leven in.

Absolute krakers zijn daarbij verrassende bewerkingen van The Final Countdown (Europe), Running With The Devil (Van Halen) en de grote Sonisphere-hits Enter Venus (Metallica/Shocking Blue) en de Iron Maidley. Uniek in de hele wereld en uitermate geschikt voor festivals en theaterevenementen. Blaas Of Glory voelt zich thuis op elk podium – versterkt of akoestisch – maar speelt net zo lief op straat tussen het publiek.