SOPHIE FRANCIS

SPINNIN'

31 mei 2019 / 20:40-21:40 / TENT

Nog niet wetend wat komen ging, kreeg Sophie op 14-jarige leeftijd een schoolopdracht. De opdracht: ga je negen maanden met iets bezighouden, en probeer daar zo goed mogelijk in te worden. Voor Sophie het duwtje in de rug wat ze nodig had om haar muzikaal talent eens uit te dagen. Toen ging het hard. Ze ging van workshop naar workshop en vormde zo een steeds groter wordende obsessie: muziek, mixen, produceren en alles wat daar bij komt kijken. 

Toen ze dat steeds meer in haar vingers kreeg, begon ze met optreden. Haar reis begon in de lokale bar ‘Het Pumpke’ en de eindbestemming is nog steeds niet bekend. De lijst met club shows en duizelingwekkend grote festivals is niet meer bij te houden. Omarmd door het grote Spinnin’ Records breekt ze muziek uit in een wereldwijd netwerk met grote artiesten. Ze trad al op met Martin Garrix, kwam al voorbij in de radioshow van Tiesto en heeft onder andere David Guetta als fan.

Bekende nummers van Sophie zijn ‘Stay Up’ en ‘Without You’, maar met zo’n carriere kan het niet anders dat ze in rap tempo nog veél groter gaat worden. En dat op nog maar 20-jarige leeftijd.