HEADS

NIEUW PROJECT DRIVE LIKE MARIA

31 mei 2019 / 20:30-21:35 / KAPEL

HEADS is een gloednieuwe band rond de Amerikaanse zangeres Sara Hartman en de Belgische multi-instrumentalist/zanger Bjorn Awouters. Het duo wordt op het podium aangevuld door drummer Nienke Overmars.

Hoewel voortgedreven door hemelse stemmen en sfeervolle electronica kun je op HEADS niet meteen een genre plakken. Soms zwoel, dreamy en onbeschaamd melodieus, soms bezwerend donker, vaak erotiserend dansbaar maar altijd eigenzinnig.

Hulst krijgt de absolute primeur want het VESTROCK-optreden wordt de eerste officiële show van dit trio rasmuzikanten. 

Dat HEADS haar primeur beleeft op Vestrock is geen toeval. Want het mannelijke deel van HEADS is één van de VESTROCK lievelingen. Bjorn Awouters zette met zijn vrienden van Drive Like Maria Hulst al drie maal in vuur en vlam en knalde in 2014 ook met de speciaal voor het festival samengestelde 'all star band'. Nu hij terugkomt met zijn splinternieuwe project HEADS haalt hij, speciaal voor 10 jaar Vestrock, Drive Like Maria ook nog even uit hun sabbatical. Gitariste Nitzan Hoffmann en bassist Maarten van Damme zullen het podium opkruipen om met een afsluitend vlammend en wild rockend half uurtje het VESTROCK jubileum luister bij te zetten. HEADS en Drive Like Maria beloven nu al twee unieke, volstrekt verschillende en niet te missen shows van VESTROCK 2019 te worden.