Abstract Shape Links Abstract Arrow Rechts Abstract Shape Rechts

Testen voor toegang

Volgens de actueel geldende coronaregels van de Nederlandse overheid is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een recente negatieve test via Testen Voor Toegang noodzakelijk voor toegang tot VESTROCK DOWNTOWN, op 5 en 6 november 2021 in Hulst. Het bewijs is maximaal 24 uur geldig! Testen voor toegang is gratis. Maak hier een afspraak:

https://afspraak.testenvoortoegang.org/

TESTEN OP LOCATIE
In Zeeuws-Vlaanderen is gratis testen voor toegang alleen mogelijk in Terneuzen. Door het beperkte openbaar vervoer in de regio heeft VESTROCK op vrijdag- en zaterdagmiddag een testlocatie ingekocht. De kosten voor het testen (€39,95 per test!) nemen we als VESTROCK voor onze rekening, dus als je kunt testen in Terneuzen, heel graag! Lukt het niet om te testen in Terneuzen, dan kun je op een steenworp van het festivalterrein, bij Getel, Afrikaweg 2, 4561 PA Hulst als bezoeker getest worden op Vrijdag 5 november van 15:00 - 18:00 uur en Zaterdag 6 november van 14:00 - 17:00 uur.​​​​​​​ Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Bovendien hopen we op een bijdrage van Hugo de Jonge en/of de lokale,- en Provinciale overheid.

Iedere festivalganger die zich laat testen, moet zich van tevoren aanmelden via het spoedtest boekingssysteem via de volgende link:

https://spoedtest.nl/testen-op-locatie/

Daar klik je op de groene button "Afspraak maken" en kies je voor een antigeen sneltest. Als prijs staat daarbij 39,95 euro. Deze prijs is niet van toepassing. Als vouchercode vul je de volgende code in: VESTROCK21SNEL

Daarna klik je op de datum waarop je getest wilt worden en moet je de tijd kiezen. Er staat maar één mogelijkheid om 3.30 u, welke je dient te selecteren. Op basis hiervan krijg je de mogelijkheid om je gedurende de bovengenoemde tijdsblokken te laten testen.

Daarna kom je op een invulscherm waar alle persoonsinformatie moet worden ingevuld om de boeking te voltooien. Het is van belang dat je ten alle tijden je eigen e-mail en telefoonnummer in de boeking zet omdat hier de QR-code naartoe gestuurd zal worden!

Op de gekozen datum kun je je na vertoon van je afspraak, ID en VESTROCK DOWNTOWN entreebewijs laten testen op bovengenoemde locatie!

© 2022 Vestrock — Gerealiseerd door Laveto