Beste VESTROCK vriend,

VESTROCK wordt verplaatst naar 2022
Met pijn in ons hart moeten we laten weten dat we vanwege de COVID-19 maatregelen VESTROCK 2021 nogmaals moeten verplaatsen. Wederom een teleurstelling voor festivalgangers, vrijwilligers, artiesten, partners, leveranciers en voor ons als organisatie. We zijn heel dankbaar voor alle support en steunbetuigingen die we ontvingen. Wat ons betreft gaan we knallen op 3, 4 en 5 juni 2022. We proberen de hoofdlijnen van het programma  te handhaven, maar reken zeker ook op nieuwe namen!
 
VESTROCK DOWNTOWN: 5 en 6 november 2021
Onder voorbehoud van toestemming van de overheid, houden we op 5 en 6 november 2021, in het hart van het historische centrum van Hulst, het nieuwe kleinschalige najaarsfestival VESTROCK DOWNTOWN! De intieme sfeer van VESTROCK, een heerlijke line-up en zonder anderhalve meter restricties. We kijken er naar uit om met jullie de vriendschap te vieren en op het leven te proosten! De kaartverkoop voor VESTROCK DOWNTOWN start in juni 2021. Meer informatie volgt via de website en socials van VESTROCK.
 
Tickets voor VESTROCK blijven geldig
Reeds gekochte tickets blijven geldig voor editie 2022. Restitutie van tickets voor VESTROCK 2021 is ook mogelijk tot 1 juni 2021 (via tickets@vestrock.nl). Bovendien wordt het mogelijk om je reeds gekochte ticket voor VESTROCK DOWNTOWN in te zetten. Hierover volgt later nadere informatie. 

Warme groet en hou je goed,

Team VESTROCK

© 2021 Vestrock — Gerealiseerd door Laveto