Abstract Shape Links Abstract Arrow Rechts Abstract Shape Rechts

VESTROCK DOWNTOWN PRAKTISCHE INFORMATIE

OPENINGSTIJDEN
Vrijdag: 14u deuren open, 15u eerste artiest.
Zaterdag: ​​​​​​​12u deuren open, ​​​​​​​13u eerste artiest.

Eindtijd beide dagen 00:00u.

Aan de bar kan om 23:45u de laatste ronde worden besteld.

CORONAMAATREGELEN
​​​​​​​
Helaas kunnen wij enkel toegang verlenen met een geldige QR-code verkregen door vaccinatie, herstelbewijs of negatieve test van testenvoortoegang (let op geldigheid van de test). Testenvoortoegang is weer terug mogelijk in Terneuzen. Het laten scannen van een QR-code kan via de Coronacheckapp, of op papier wat je op https://coronacheck.nl/nl/print/ kan printen. Let op: je moet ook het bijbehorende ID-bewijs laten zien tijdens het scannen.

TESTEN VOOR TOEGANG
In Zeeuws-Vlaanderen is gratis testen voor toegang alleen mogelijk in Terneuzen. Omdat we beseffen dat dit voor veel mensen een hoge drempel is en we graag iedereen de gelegenheid willen geven weer eens lekker te feesten heeft VESTROCK een testlocatie in Hulst opgezet op een steenworp van het festivalterrein, bij Getel, Afrikaweg 2, 4561 PA Hulst. De uitslag is binnen 10-15 minuten bekend. De kosten voor het testen (€39,95 per test) nemen we als VESTROCK geheel voor onze rekening.

Enkel bezoekers die in het bezit zijn van een VESTROCK DOWNTOWN ticket kunnen zich aanmelden. Meer info vind je op https://www.vestrock.nl/test

We vragen wel het volgende: Heb je de mogelijkheid om in Terneuzen (of andere locatie van testenvoortoegang) een test af te nemen, dan zouden we het zeer op prijs stellen van die locatie gebruik te maken. Maak je gebruik van onze testlocatie, dan stellen we een vrijwillige eigen bijdrage op prijs. 

Om je te laten testen heb je een VESTROCK DOWNTOWN ticket en identiteitsbewijs nodig. Testen zijn 24 uur geldig, dus het is mogelijk om beide festivaldagen met dezelfde test binnen te komen. Houd zelf in de gaten of je het terrein nog terug op kan met je QR-Code, mocht je het festival tussendoor verlaten.  

INGANG EN TOEGANKELIJKHEID
Wil je een bepaalde artiest graag zien? Zorg dat je ruim op tijd bij de ingang bent. Door de extra handeling van het scannen van de QR-code en het controleren van je ID-bewijs, duurt het hele binnenkomstproces wat langer. 

Je kan en mag ons festivalterrein uiteraard verlaten en terug betreden. Houd er dan wel rekening mee dat we elke keer om je QR-code moeten vragen. Ookal heb je al een festival bandje eerder verkregen, bij het (opnieuw) betreden van ons terrein zijn we verplicht nogmaals om je code te vragen.

🚲 Kom je op de fiets, dan kan je deze makkelijk en dichtbij stallen! Links en rechts van de ingang is voldoende ruimte om je stalen ros achter te laten!

🚗 Geen zin om te fietsen? Je kan je auto parkeren aan de Meridiaan. Dit is op loopafstand van de ingang en gratis.

🚌 De dichtstbijzijnde bushalte is aan de Absdaalseweg ter hoogte van de Intratuin.

🧥 Binnen in onze tent is het een stuk aangenamer dan buiten. Eventuele jassen en truien kan je kwijt in een kluisje. Deze vind je direct links na de ingang en betaal je met je pinpas. Een kluisje kan je per 24uur huren en kan tussentijds vaker open en dicht. Let op: beperkte beschikbaarheid en op=op.

🦽 Bezoekers die afhankelijk zijn van een rolstoel, zijn bij ons ook welkom. Er ligt een rijplatenpad en in de grote tent is een rolstoelpodium. Helaas is dit niet mogelijk in De Schuur.
Er zijn mindervalide parkeerplaatsen gereserveerd op het terrein bij 'Gétel'aan de Afrikaweg 2. Hier vandaan volg je het pad links naar ons terrein.

🍔 Geen VESTROCK zonder genoeg eten! Er zijn diverse foodtrucks aanwezig om je honger te stillen. 


© 2022 Vestrock — Gerealiseerd door Laveto