Abstract Shape Links Abstract Arrow Rechts Abstract Shape Rechts

INFO

Deze pagina staat vol met allerlei informatie over VESTROCK. Op deze manier weet je wat je wel en niet kunt verwachten op het festivalterrein. Ook staan er de huisregels. Lees ze even door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je een dringende boodschap voor ons? Aarzel niet, maar stuur ons even een email. We staan altijd open voor suggesties, tips, verbeteringen, complimentjes, etc. Omdat VESTROCK 2022 in het Pinksterweekend valt, starten we op zondag 5 juni vroeg in de middag met een familieprogramma (voorheen bekend als VESTROCK JUNIOR) dat in de avond zal overgaan in een regulier programma dat tot middernacht zal duren. Kortom, in 2022 gaan we 3 dagen knallen!

Klik op een van de onderstaande titels om snel naar dit onderwerp te gaan.

Toegang

Na het inleveren van je entreekaart krijg je een polsbandje. Met dit bandje heb je toegang tot het festival. Met bandje kun je tussendoor het festivalterrein verlaten en betreden.

ETEN & DRINKEN

Er zijn tal van mogelijkheden om de inwendige mens tevreden te stellen. Dit alles tegen een alleszins acceptabel prijsniveau. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Kinderen en volwassenen die om medische redenen mogelijk geen gebruik kunnen maken van de aangeboden etenswaren kunnen een verzoek indienen om eten mee te mogen nemen. Vul hiervoor uiterlijk 15 mei dit formulier in.

PINNEN

Je kan consumptiebonnen met de pin betalen. Bij de barren, eet- en drinkkramen reken je af met consumptiebonnen. 

alcohol

Op VESTROCK geldt de Nederlandse Drank- en Horecawet. Dit betekent dat wij aan bezoekers onder de 18 jaar GEEN alcohol schenken. Aan de bar en op het festivalterrein wordt hierop streng gecontroleerd. Mensen die jonger zijn dan 18 jaar en betrapt worden op het drinken van alcohol of mensen die ouder zijn dan 18 jaar en betrapt worden op het doorgeven van alcholische drank aan iemand van onder de 18, worden door de security van het festivalterrein verwijderd.

Waar is Vestrock?

VESTROCK ligt aan de Stationsweg in de Zeeuws Vlaamse vestingstad Hulst, op een prachtig eiland in de Buitenvest. Hulst ligt zeer centraal, en is eenvoudig te bereiken. Omdat VESTROCK kleinschalig en intiem is, is er bovendien geen verkeersdrukte richting het festival. De richting naar het festivalterrein is aangegeven vanaf de N403. Je kan ook de routeplanner  of je navigatiesysteem gebruiken (dichtstbijzijnde adres is Stationsweg 1, 4561 GB, Hulst, Nederland).

Vanuit Nederland

VESTROCK ligt op een steenworp afstand van Breda (60 min) en Rotterdam (80 min).  Vanuit Bergen op Zoom en Goes reis je via de Westerscheldetunnel richting Terneuzen (N61) en daarna richting Hulst (N290).

Vanuit België

Vanuit Antwerpen (maar 30 min. rijden!) en Gent (maar 40 minuten rijden!) neem je de E34 tussen Antwerpen en Knokke, en daarna de afrit naar Hulst (N403).

Met het openbaar vervoer

Vanuit Nederland kan je vanuit Breda (lijn 19) de bus nemen (via Antwerpen). Kijk op 9292ov voor een gedetaileerd reisadvies. Vanuit België reist je met de trein tot station Sint Niklaas en neemt u de bus (lijn 22) naar Hulst of reis je naar Antwerpen en stap je op Linkeroever in op lijn 19. 

Op 150 meter van het festivalterrein is een bushalte (Van der Maelstedeweg) aanwezig.

CAMPING

Je kunt overnachten op onze festivalcamping die gelegen is in het park aan de Vest (op kruipafstand van het festivalterrein). Een campingticket dient vooraf besteld te worden (alleen in combinatie met een ticket voor VESTROCK). Bestel je campingtickets hier. Campingtickets gelden per persoon, niet per tent. Een campingticket is geldig voor het hele weekend.

Je kan geen tickets kopen aan de ingang van de camping, maar wel aan de ingang van het festivalterrein. Op vertoon van een geldig camping- én festivalticket krijg je bij het binnenkomen op de camping, een campingbandje. Om de camping netjes te houden, krijgt elke kampeerder bij aankomst een vuilniszak. Bij vertrek kan je de gevulde vuilniszak achterlaten op de aangeduide inzamelplek. Op de camping zijn geen stroomvoorzieningen. Er is een gratis wasgelegenheid (douches, kraantjes, drinkwater) en er zijn voldoende gratis toiletten en toiletpapier aanwezig. Ook op de camping is er een ruim toilet voor mensen met een bepreking aanwezig (toegankelijk met een rolstoel) en via de verharde paden is je tent makkelijk met rolstoel bereikbaar! Aan de ingang van de camping is een EHBO post. Alleen reguliere tenten zijn toegestaan! De camping gaat open op vrijdag om 12:00 uur en zal sluiten op maandag om 12:00 uur (of eerder als de tenten weg zijn).

Wat mag niet op de camping?

 • Partytenten, overdreven grote tenten, caravans, campers en andere bouwwerken.
 • Glas (alle producten verpakt in glas, zoals bakken bier), scherpe voorwerpen, wapens.
 • Tapinstallaties en/of meer dan 12 blikjes frisdrank en/of bier per persoon.
 • Gasbranders en -installaties. Op last van de brandweer zijn deze om veiligheidsredenen verboden. Eenvoudige campinggasvuurtjes met kleine cartridge zijn wel toegelaten.
 • Generatoren zijn in geen geval toegelaten op de camping. Deze zorgen voor extra geluidsoverlast voor zij die willen slapen en vormen bovendien ook een extra veiligheidsprobleem.
 • Vuurtjes (kampvuurtjes, fakkels, kaarsen, fornuizen, kolenbarbecues e.d.). Vuur is gevaarlijk, zeker met zoveel tenten bij elkaar. Open vuur is dan ook ten strengste verboden!
 • Huisdieren. Er wordt een uitzondering gemaakt voor assistentiehonden voor personen met een handicap.
 • Muziekinstallaties. Op straffe van inbeslagname is te luide muziek niet toegelaten. Niet alle festivalgangers feesten de hele nacht door. Denk ook aan de medemens die wil slapen!
 • Commerciële activiteiten. Het is voor de kampeerder niet toegelaten voedsel, drank, drugs, tickets of wat dan ook te verhandelen.
 • Het uitdelen van flyers, reclamefolders of ander promotioneel materiaal is verboden. Ook het ophangen van affiches is niet toegelaten.
 • Wildkamperen.
 • Uw tent laten staan! Het is verplicht om uw tent mee te nemen als u huiswaarts keert!

Iedereen die zich niet houdt aan bovenstaand campingreglement zal van de camping verwijderd worden.

Naast de camping is een gratis gemeentelijke parkeerplaats voor campers. Het aantal plaatsen is hier beperkt dus kom op tijd! Meer info vind je hier. Als je als camper-kampeerder van de VESTROCK campingfaciliteiten gebruik wilt maken, heb je een campingticket nodig.

PARKEREN & Fietsenstalling

Er is in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid. Door middel van bebording kan je het festivalterrein vinden.

Iedereen die op de fiets naar VESTROCK komt, kan zijn of haar fiets kwijt in de fietsenstalling nabij de ingang van het festivalterrein.

HOTELS

Liever niet overnachten op de camping? Op kruipafstand vind je Hotel Hulst, Van der Maelstedeweg 2, 4561 GT Hulst, Tel: +31 (0)114 319 830. Reserveer tijdig, want vol=vol.

TICKETs

tickets 2023

De super early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht. Op een later moment dit jaar zal de early bird voorverkoop starten waarbij 1- daagse, 2-daagse en 3-daagse tickets te koop komen.

GELDIGHEID TICKETS 2020/2021
​​​​​​​
VESTROCK 2021 is verplaatst naar 2022 vanwege de afgekondigde maatregelen rond het COVID-19 virus. De VESTROCK tickets van 2020 en 2021 zijn geldig voor VESTROCK 2022, 3, 4 en 5 juni 2022. Als je een ticket voor 2020 of 2021 had, is deze reeds automatisch omgezet naar 2022. Heb je destijds je geld teruggevraagd, dan is je ticket vervallen. De geldigheid van je ticket kun je, indien je het ticket online gekocht hebt, zien in je Ticketmaster account.

VRIJDAG 3 EN ZATERDAG 4 JUNI
Net als voorgaande edities mogen kinderen t/m 11 jaar op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni gratis mee naar VESTROCK. Wel dienen zij in het bezit te zijn van een gratis ticket, dat via Ticketmaster te bestellen is.

ZONDAG 5 JUNI
Op zondag hebben kinderen t/m 2 jaar gratis toegang. Alle andere bezoekers (alle kinderen/jeugd vanaf 3 jaar en volwassenen) dienen in het bezit te zijn van een regulier toegangsbewijs. Kinderen jonger dan 13 jaar moeten worden begeleid door minimaal één volwassene. Met een regulier dagticket kan je van 12.30u tot 00u het terrein op en af. Met een avondticket heb je van 17.30 tot 00u toegang. 

FAMILY/FRIENDS TICKETS
Voor VESTROCK 2022 zijn wederom Family/Friends tickets beschikbaar. Koop je vijf tickets of meer tegelijk? Dan krijg je korting! De korting geldt bij zowel dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag, als bij combi-, weekender- en campingtickets. Kies om gebruik te maken van deze korting voor het Family/Friends tarief bij de bestelling bij Ticketmaster!

LET OP: alle hieronder genoemde prijzen zijn exclusief € 3,95 servicekosten (per ticket). 

                                 VRIJDAG                  ZATERDAG             ZONDAG
VVK 2022                 €65,-                          €65,-                            €40,-

Kassaprijs                €78,-                          €78,-                            €48,-

                                COMBI VR+ZA    WEEKENDER       CAMPING
VVK 2022                 €90,-                         €125,-                          €17,50

                                ZONDAG-AVOND (NA 17.30U)
VVK 2022                 €25,-   

KASSAPRIJS             €30,-                     

VESTROCK vindt plaats op een eiland dus het aantal tickets is beperkt.
Campingtickets gelden per persoon, niet per tent.

Vragen over tickets kan je sturen naar tickets@vestrock.nl

Tijden 

Op vrijdag is het festivalterrein geopend vanaf 14:30 uur en het programma start om 15:00 uur. Op zaterdag en zondag is het festivalterrein geopend vanaf 12:30 uur en het programma start om 13:00 uur. Het programma zal op vrijdag en zaterdag om 01:00 uur eindigen. Op zondag eindigt het programma om 00:00 uur.

KINDEREN

Kinderen t/m 11 jaar hebben op vrijdag en zaterdag, onder begeleiding van minstens één volwassene, op de ticket servicekosten na, gratis toegang tot VESTROCK. Dit ticket is via Ticketmaster te bestellen. Op zondag hebben kinderen tot en met 2 jaar gratis toegang (alle oudere kinderen en ouders/verzorgers/begeleiders dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs).

Tijdens VESTROCK dienen kinderen t/m 12 jaar begeleid te worden door minimaal 1 volwassene en mogen kinderen niet zonder begeleiding van een volwassene het terrein verlaten. Ouders/begeleiders die hun kind komen ophalen aan de ingang kunnen zich melden bij de beveiliging ter plaatse.

Kinderen van 13 jaar en ouder mogen zonder begeleiding het festival bezoeken. Let wel: je blijft als ouder of begeleider verantwoordelijk. Voor een bezoek aan VESTROCK adviseren wij voor kinderen t/m 15 jaar begeleiding door minimaal 1 volwassene.

heb je een beperking?

Op het festivalterrein zijn alle voorzieningen aanwezig om grotendeels zelfstandig je weg te vinden. Centraal op het festivalterrein (naast de EHBO) is een ruim toilet dat toegankelijk is met je rolstoel en er zijn kraantjes waar je handen kunt wassen. Daarnaast is er een centraal geplaatst verhoogd kijkpodium met hellingbaan voorzien, zodat je optredens op de mainstage goed kunt zien. In de kapel en in de tent staat geen verhoogd kijkpodium. De basisondergrond van het festivalterrein is gras, maar indien nodig worden  paden voorzien. Op het festivalterrein worden voorzieningen duidelijk aangegeven.
​​​​​​​
VESTROCK heeft geen voorzieningen op het gebied van audioringleiding of audiodescriptie. Assistentiehonden zijn toegestaan op het festivalterrein. Scootmobielen zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Het informatiepunt tijdens VESTROCK is te vinden aan de entree van het festivalterrein. Er zijn dichtbij het festivalterrein diverse parkeerplaatsen voor mindervaliden. Kijk op deze kaart om te zien waar je kunt parkeren.

Het is mogelijk om mensen met een beperking aan de entree af te zetten (Kiss & Ride). Indien je hulp nodig hebt om het terrein op te komen, stuur dan voor 15 mei een email naar info@vestrock.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand klaar staat om je te helpen.

Ook op de camping is een ruim toilet aanwezig (toegankelijk met een rolstoel) en via de verharde paden is je tent makkelijk met rolstoel bereikbaar. Aan de ingang van de camping is een EHBO post.

kluisjes, TASSEN & gevonden voorwerpen

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig. Deze betaal je met je pinpas ter plaatse.

tassen

Afgelopen tijd is de situatie in de wereld veranderd en daarom worden -net als bij veel andere festivals en concerten- ook op VESTROCK grote tassen of rugzakken niet meer op het festivalterrein toegelaten. Hand-, rug-, schoudertassen en kleine tassen met een maximale grootte van een A4 en zo’n 10cm dik kun je wel meenemen naar het festivalterrein. Op de campings worden grotere tassen wel toegelaten.

gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen zijn af te halen bij de gemeentewinkel van de gemeente Hulst. 

STRANDMATJES, DEKENS & STOELEN

Neem gerust een standmatje/dekentje/handdoek mee om op te zitten. Opblaasbare stoelen e.d. zijn toegestaan. Klapstoelen zijn niet toegestaan.

groen & duurzaam

Stichting VESTROCK vindt het belangrijk om de nadelige effecten die VESTROCK heeft op het milieu tot een minimum te beperken en streeft ernaar om alle CO2 emissie te compenseren. We zoeken hiervoor altijd passende compensatie projecten. Zo hebben we op diverse plaatsen in Afrika bijgedragen aan projecten die scholen van duurzame energie hebben voorzien. Op deze manier proberen we ieder jaar 100% klimaatneutraal te zijn! Wij streven ernaar om VESTROCK zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Bewustwording door inspirerende lezingen in de VESTROCK UNIVERSITY, maar vooral ook door in de praktijk te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zo doen we (achter de schermen) aan gescheiden afvalinzameling en duurzame afvalverwerking.

Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van het aanbod van materialen en producten uit onze eigen regio (met lokale leveranciers) en communiceren we zoveel mogelijk digitaal via de website, e-mail en sociale kanalen als Facebook, Twitter en Instagram. Emails versturen we via een klimaatneutrale server! VESTROCK berekent de gehele carbon footprint van het festival en bekijkt altijd waar duurzaamheid mogelijk is. Hierbij vormt de CO2 uitstoot die wordt veroorzaakt door eten, drinken, vervoer, energie, papier en afval het belangrijkste aspect. De totale CO2 uitstoot is gemiddeld 225.153 kgElke editie is de carbon footprint per bezoeker gereduceerd ondanks dat het festival elk jaar is uitgebreid qua dagen en bezoekersaantallen en daar zijn we erg trots op!

Huisregels (algemene voorwaarden)

Om alles in goede banen te leiden, heeft Stichting VESTROCK een aantal regels  opgesteld, die nageleefd dienen te worden. Het gaat om algemene regels en het  toegangsbeleid.

Tickets mogen niet worden doorverkocht. Gekochte tickets kunnen niet worden teruggenomen. Je stemt in met de algemene voorwaarden door het kopen van een ticket. Enkel een scanbaar ticket geeft toegang tot het terrein.

Indien door de overheden vereist, ben je als tickethouder verantwoordelijk voor het   overhandigen van een vaccinatie- of testbewijs (middels QR-code) bij de ingang van het   festivalterrein. Wij zijn verplicht te voldoen aan de dan opgelegde Coronaregels.

Tickets dienen te worden omgewisseld voor polsbandjes alvorens het festivalterrein kan   worden betreden. Polsbandjes dienen gedurende het gehele bezoek aan  het festival   gedragen te worden en op het festivalterrein kan door de security worden gevraagd het   polsbandje te tonen.

Consumptiebonnen zijn alleen geldig tijdens het festival en worden alleen teruggenomen   tijdens het festival. Consumptiebonnen van eerdere edities kunnen niet worden   ingeleverd! Consumptiebonnen kunnen gebruikt worden voor aankoop van zowel eten  als  drinken. 

Bij constatering van onrechtmatigheden (zoals fraude, ongeldige tickets, poging over de   hekken te klimmen) wordt direct de toegang ontzegt en aangifte gedaan bij de politie. Heb  je problemen of vragen over je polsbandje (te strak, stuk of iets anders)? Op het terrein:   meld je bij het personeel aan de ingang. Buiten het terrein: meld je bij de kassa. Niet  doen:  zonder bandje of zelf repareren en dan door de ingang gaan. Dit wordt direct  gezien als fraude waardoor toegang je wordt ontzegd.

Bij het betreden van het festivalterrein wordt er gefouilleerd en wordt om een   legitimatiebewijs gevraagd. Zorg er dan ook voor dat je een geldige legitimatie bij hebt.

Op het festival worden grote tassen of rugzakken niet op het festivalterrein toegelaten.   Hand-, rug-, schoudertassen en kleine tassen met een maximale grootte van een A4 en   zo’n 10cm dik kun je wel meenemen op het festivalterrein. Op de campings worden   grotere tassen wel toegelaten.

Op het festival dienen jongeren en kinderen t/m 12 jaar begeleid te worden door een   volwassene en mogen kinderen niet zonder begeleiding van een volwassene het terrein   verlaten. Ouders/begeleiders die hun kind komen ophalen aan de ingang kunnen zich   melden bij de beveiliging ter plaatse. Kinderen van 13 jaar en ouder mogen zonder   begeleiding het festival bezoeken. Let wel, U blijft als ouder of begeleider  verantwoordelijk.  Voor een bezoek aan het festival adviseren wij voor kinderen/jongeren   t/m 15 jaar begeleiding door minimaal 1 volwassene.

Op het festival worden kinderen alleen onder begeleiding minstens één volwassene   toegelaten. Voor kinderen tot groep 4: maximaal 4 kinderen per volwassene, voor   kinderen vanaf groep 4: maximaal 6 kinderen per volwassene. Kinderen jonger dan 13  jaar  mogen niet zonder begeleiding van een volwassene het terrein verlaten.   Ouders/begeleiders die hun kind komen ophalen aan de ingang, kunnen zich melden bij   de beveiliging ter plaatse.

Voor jongeren geldt dezelfde toegangsprijs als voor volwassenen. Voor VESTROCK   hebben kinderen t/m 11 jaar, onder begeleiding van minstens één volwassene, gratis   toegang. Dit geldt niet voor VESTROCK DOWNTOWN.

De security maakt gebruik van cameratoezicht. Bij het betreden van het festival, geef je automatisch toestemming.

Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: Etenswaren (ook  gevulde koeken e.d.), drank, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, wapens,  gevaarlijke paraplu's (met metalen punt), gevaarlijke voorwerpen, stoelen (behalve  opblaasbare stoelen) en professionele foto- en film- en andere opnameapparatuur. Onder  professionele fotoapparatuur wordt verstaan camera 's met verwisselbare lenzen. Digitale  camera 's en telefoons met camera mogen het festivalterrein op. Niet mee mag  een (digitale) video/filmcamera en andere (geluids)opnameapparatuur.

Het is toegestaan om specifieke babyvoeding mee te nemen op het festivalterrein.

Kinderen en mensen die om medische redenen mogelijk geen gebruik kunnen maken van  de aangeboden etenswaren kunnen een verzoek indienen om eten mee te mogen nemen.  Vul hiervoor uiterlijk 15 mei dit formulier in.

Het is toegestaan om voor kleine kinderen en baby's een buggy, kinderwagen of bolderkar  mee te nemen.

Het is, met uitzondering van assistentiehonden, niet toegestaan (huis)dieren mee te  nemen.

Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet doorgaan van één of meerdere acts  kunnen tickets niet worden geretourneerd. Er wordt dan geprobeerd een gelijkwaardige  act te contracteren.

Tijdens het festival wordt aan bezoekers onder de 18 jaar geen alcohol geschonken. Bij  twijfel kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Mensen die jonger zijn dan 18 jaar  en betrapt worden op het drinken van alcohol of mensen die ouder zijn dan 18 jaar en en  betrapt worden op het doorgeven van alcholische drank aan iemand van onder de 18,  worden door de security van het festivalterrein verwijderd.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het  security personeel.

Betreden van het festivalterrein is geheel voor eigen risico van de bezoeker.

Op en rond het festival kunnen foto's of opnames worden gemaakt ten behoeve van  promotie, website, reportages etc. Bij het betreden van het festivalterrein geeft de  bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te  gebruiken.

Het is niet toegestaan om op, of in nabijheid van het festivalterrein flyers of posters te  verspreiden zonder goedkeuring van de organisatie.

Het is niet toegestaan om te zwemmen in de Vest.

Het festival behoudt de vrijheid om tijdens shows stroboscopen te gebruiken. Indien je tot  een risicogroep behoort, dien je hiermee rekening te houden en hiervoor de noodzakelijke  maatregelen nemen. Stichting VESTROCK is op geen enkele wijze aansprakelijk voor  enige schade die hierdoor kan ontstaan.

Stichting VESTROCK is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan  aan bezoekers en/ of goederen van bezoekers. Het gebruik van gardarobe is ook op eigen risico.

Alle rechten van intellectuele eigendom met betrekking tot de naam, het beeldmerk en  teksten op de site van VESTROCK alsmede de VESTROCK RALLY, VESTROCK  UNIVERSITY en VESTROCK DOWNTOWN berusten bij de Stichting VESTROCK. Het is  klant, bezoeker of derde niet toegestaan deze te gebruiken, te verveelvuldigen of  openbaar te maken zonder toestemming van Stichting VESTROCK.

Op last van de overheid kunnen de huisregels op elk willekeurig moment aangepast  worden.

Wijzigingen voorbehouden. Kijk regelmatig op deze pagina voor de meest actuele informatie.

© 2022 Vestrock — Gerealiseerd door Laveto