INFO

Deze pagina staat vol met allerlei informatie over VESTROCK. Op deze manier weet je wat je wel en niet kunt verwachten op het festivalterrein. Ook staan hier de huisregels. Lees ze even door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je een dringende boodschap voor ons? Aarzel niet, maar stuur ons even een email. We staan altijd open voor suggesties, tips, verbeteringen, complimentjes, etc. 

Klik op een van de onderstaande titels om snel naar dit onderwerp te gaan.


terreinwerkzaamheden - droge voeten

Door de hevige regenval van de afgelopen weken is ons prachtige festivalterrein momenteel wat drassig. Om deze reden zorgen we dat het voor aanvang mooi droog en begaanbaar is. Onze prachtige vrijwilligers én professionals werken er aan zodat jullie aankomend weekend zoals altijd volle bak kunnen genieten van VESTROCK! 💪🏻 Wij zorgen voor droge voeten, jullie voor het feest. Doe je dansschoenen aan! 

Waar is Vestrock?🗺️

VESTROCK ligt aan de Stationsweg in de Zeeuws Vlaamse vestingstad Hulst, op een prachtig eiland in de Buitenvest. Hulst ligt zeer centraal, en is eenvoudig te bereiken. Omdat VESTROCK kleinschalig en intiem is, is er bovendien geen verkeersdrukte richting het festival. De richting naar het festivalterrein is aangegeven vanaf de N403. Je kan ook de routeplanner  of je navigatiesysteem gebruiken (dichtstbijzijnde adres is Stationsweg 15, 4561 GB, Hulst, Nederland).

Vanuit Nederland

VESTROCK ligt op een steenworp afstand van Breda (60 minuten) en Rotterdam (80 minuten).  Vanuit Bergen op Zoom (45 minuten) en Goes (50 minuten) reis je via de Liefkenshoek of Westerscheldetunnel richting  richting Hulst (N290).

Vanuit België

Vanuit Antwerpen (maar 30 minuten rijden!) en Gent (maar 40 minuten rijden!) neem je de E34 tussen Antwerpen en Knokke, en daarna de afrit naar Hulst (N403).

Met het openbaar vervoer

Vanuit Nederland
Vanuit Terneuzen en Goes rijden directe bussen naar de bushalte Van der Maelstedeweg om de hoek (150 meter).
Vanuit Brabant kan je de bus vanuit Breda (lijn 19, via Antwerpen) nemen en uitstappen bij de halte Grote Kreek, 10 minuten wandelen van het terrein.

Kijk op 9292ov voor een gedetaileerd reisadvies.

Vanuit België
​​​​​​​
Vanuit België reis je tot station Sint Niklaas en neem je de bus (lijn 22) naar Hulst of reis je naar Antwerpen en stap je op Linkeroever in op buslijn 19. 

Toegang 👋🏼

Na het inleveren van je entreekaart krijg je een polsbandje. Met dit bandje heb je toegang tot het festival. Met bandje kun je tussendoor het festivalterrein verlaten en betreden.

Een combiticket is het hele weekend geldig voor één dezelfde persoon. Op vrijdag krijg je een bandje wat je op zaterdag ook nog aan moet houden. Je krijgt geen nieuw bandje als je deze de andere dag niet meer hebt. Ook kunnen we je ticket niet opnieuw scannen.

ETEN & DRINKEN

🍔🍻Bij VESTROCK houden we van lekker eten en drinken! Er is een breed aanbod om de inwendige mens tevreden te stellen, waarbij voor ieder wat wils is! Van hamburgers tot pannenkoeken en van 0.0 biertje tot mooie IPA

Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Kinderen en volwassenen die om medische redenen mogelijk geen gebruik kunnen maken van de aangeboden etenswaren kunnen een verzoek indienen om eten mee te mogen nemen. Vul hiervoor uiterlijk 15 mei dit formulier in.

Betalen op het terrein

💳Bij de barren en eetkramen betaal je met consumptiebonnen. Deze bonnen koop je bij een van onze kassa's. Pinnen is uiteraard mogelijk!. 

🧢 In onze shop koop je je favoriete merchandise met de pin! Onze nieuwe merchandise lijn is alvast als pre-order te bestellen! Zo heb je alle keus en je favoriete item als eerste in huis! 

alcohol

Op VESTROCK geldt de Nederlandse Drank- en Horecawet. Dit betekent dat wij aan bezoekers onder de 18 jaar GEEN alcohol schenken. Aan de bar en op het festivalterrein wordt hierop streng gecontroleerd. Mensen die jonger zijn dan 18 jaar en betrapt worden op het drinken van alcohol of mensen die ouder zijn dan 18 jaar en betrapt worden op het doorgeven van alcholische drank aan iemand van onder de 18, worden door de security van het festivalterrein verwijderd.

CAMPING🏕️

🏕️ Je kunt overnachten op onze festivalcamping. De camping ligt in het stadspark, aan de Vest (op kruipafstand van het festivalterrein). Er zijn sanitaire voorzieningen. Een campingticket koop je vooraf (en kan alleen in combinatie met een ticket voor VESTROCK worden gebruikt). Campingtickets gelden per persoon, niet per tent. Een campingticket is geldig voor het hele weekend (vrijdagnacht en zaterdagnacht). Vanaf vrijdag 11.00u kan je op onze camping terecht!
Bestel je campingtickets hier

Goed om te weten

De camping opent vrijdag om 11:00 uur en zal sluiten op zondag om 15:00 uur (of eerder als alle tenten weg zijn).
- Je kan geen campingtickets kopen aan de ingang van de camping, maar wel op onze website.
- Op vertoon van een geldig camping- én festivalticket krijg je bij het binnenkomen op de camping, een campingbandje.
- Om de camping netjes te houden, krijgt elke kampeerder bij aankomst een vuilniszak. Bij vertrek kan je de gevulde vuilniszak achterlaten op de aangeduide inzamelplek.
- Op de camping zijn geen stroomvoorzieningen.
- Er is een gratis wasgelegenheid (douches, kraantjes, drinkwater) en er zijn voldoende gratis toiletten en toiletpapier aanwezig.
- Ook op de camping is er een ruim toilet voor mensen met een bepreking aanwezig (toegankelijk met een rolstoel) en via de verharde paden is je tent makkelijk met rolstoel bereikbaar!
- Aan de ingang van de camping is een EHBO post.
- Alleen reguliere tenten zijn toegestaan!

Wat mag niet op de camping?

- Partytenten, overdreven grote tenten, caravans, campers en andere bouwwerken.
- Glas (alle producten verpakt in glas, zoals bakken bier), scherpe voorwerpen, wapens.
- Tapinstallaties en/of meer dan 12 blikjes frisdrank en/of bier per persoon.
- Gasbranders en -installaties. Op last van de brandweer zijn deze om veiligheidsredenen verboden. Eenvoudige campinggasvuurtjes met kleine cartridge zijn wel toegelaten.
- Generatoren zijn in geen geval toegelaten op de camping. Deze zorgen voor extra geluidsoverlast voor zij die willen slapen en vormen bovendien ook een extra veiligheidsprobleem.
- Vuurtjes (kampvuurtjes, fakkels, kaarsen, fornuizen, kolenbarbecues e.d.). Vuur is gevaarlijk, zeker met zoveel tenten bij elkaar. Open vuur is dan ook ten strengste verboden!
- Huisdieren. Er wordt een uitzondering gemaakt voor assistentiehonden voor personen met een handicap.
- Muziekinstallaties. Op straffe van inbeslagname is te luide muziek niet toegelaten. Niet alle festivalgangers feesten de hele nacht door. Denk ook aan de medemens die wil slapen!
- Commerciële activiteiten. Het is voor de kampeerder niet toegelaten voedsel, drank, drugs, tickets of wat dan ook te verhandelen.
- Het uitdelen van flyers, reclamefolders of ander promotioneel materiaal is verboden. Ook het ophangen van affiches is niet toegelaten.
- Wildkamperen.
- Je tent laten staan! Het is verplicht om je tent mee te nemen als je huiswaarts keert!

Iedereen die zich niet houdt aan bovenstaand campingreglement zal van de camping verwijderd worden.

Campers 🚐
Naast de camping is een gratis gemeentelijke parkeerplaats voor campers. Het aantal plaatsen is hier beperkt dus kom op tijd! Meer info vind je hier. Als je als camper-kampeerder van de VESTROCK campingfaciliteiten gebruik wilt maken, heb je een campingticket nodig.

PARKEREN & Fietsenstalling🚗🚲

🚗In de directe omgeving van het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Volg de bebording om op een van de parkeerterreinen te komen.

🚲Iedereen die op de fiets naar VESTROCK komt, kan zijn of haar fiets kwijt in de fietsenstalling nabij de ingang van het festivalterrein. Volg de bebording.

HOTELS

Liever niet overnachten op onze luxe camping? Je weet niet wat je mist!😉

In de omgeving zijn enkele (Air)B&B's en hotels te vinden. Op kruipafstand vind je Hotel Hulst, Van der Maelstedeweg 2, 4561 GT Hulst, Tel: +31 (0)114 319 830. Reserveer zeer tijdig, want vol=vol.

TICKETs 🎫

tickets 2024

De ticketverkoop voor VESTROCK 2024 is van start! 

REGULIERE VERKOOP | vanaf 1 januari 2024
Combi (vrijdag + zaterdag): €119
Vrijdag:    €59
Zaterdag: €69
Campingticket (geheel weekend): €25


Niet meer te koop:
​​​​​​​
SUPER EARLYBIRD  |  UITVERKOCHT
SUPER Earlybird Combi (vrijdag + zaterdag):       €99,-

EARLYBIRD  |  tot en met 31 december 2023
Earlybird Combi (vrijdag + zaterdag):       €109
Earlybird Vrijdag           €49
Earlybird Zaterdag        €59
Earlybird Campingticket (geheel weekend) €20

​​​​​​​​​​​​​​Alle genoemde ticketprijzen zijn exclusief € 3,95 servicekosten (per ticket). 

Family & Friends Tickets:
Voor VESTROCK 2024 zijn (en komen) geen Family & Friends tickets beschikbaar. 

CJP Tickets
CJP’ers krijgen 25% korting bij VESTROCK via www.cjp.nl. Onder de 30 jaar en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 10,- per jaar en maak meteen gebruik van de korting.

Beschikbaarheid tickets
Dit jaar hebben we de toegangsprijzen (in tegenstelling tot veel andere festivals en concerten) verlaagd. Wij vinden namelijk dat het leven al duur genoeg is! Op deze manier hopen we zo veel mogelijk mensen de kans te geven ons festival te bezoeken.

VESTROCK vindt plaats op een eiland dus het aantal tickets is beperkt.
Campingtickets gelden per persoon, niet per tent.

Tickets kwijt?
Je tickets heb je direct na aankoop in je mail ontvangen en kan je terugvinden in je ticketmasteraccount door in te loggen op https://www.ticketmaster.nl/

Vragen over je tickets of het verkopen van je tickets?
Ticketvragen stel je het beste aan Ticketmaster. Zij verzorgen alle tickets. Vragen die niet op deze website worden beantwoord, kan je stellen aan tickets@vestrock.nl.

Tijden 🕰️

Vrijdag 31 mei
Terrein open: 14u
Start programma: 15u
Einde programma: 01u

Zaterdag 1 juni
Terrein open: 13u
Start programma: 14u
Einde programma: 01u

​​​​​​​Camping
Doorlopend geopend:  van vrijdag 10u tot en met zondag 12u

KINDEREN

Toegang
Kinderen tot en met 11 jaar
Kinderen t/m 11 jaar hebben op vrijdag en zaterdag, onder begeleiding van minstens één volwassene, gratis toegang* tot VESTROCK. Het is noodzakelijk om voor ieder kind een los dagticket aan te schaffen. 

Begeleiding
Tot en met 12 jaar
Tijdens VESTROCK moeten kinderen t/m 12 jaar worden begeleid door minimaal 1 volwassene en mogen kinderen niet zonder begeleiding van een volwassene het terrein verlaten. Ouders/begeleiders die een kind komen ophalen omdat hun kind met een andere begeleider mee was, kunnen zich zich melden bij de beveiliging aan de ingang.

Vanaf 13 jaar
Kinderen van 13 jaar en ouder mogen zonder begeleiding het festival bezoeken. Let wel: je blijft als ouder of begeleider verantwoordelijk.

Voor een bezoek aan VESTROCK adviseren wij voor kinderen t/m 15 jaar begeleiding door minimaal 1 volwassene.

*excl. servicekosten Ticketmaster​​​​​​​

heb je een beperking?

Dan ben je uiteraard ook van harte welkom op ons festival! Op het festivalterrein zijn alle voorzieningen aanwezig om grotendeels zelfstandig je weg te vinden.

- Centraal op het festivalterrein links naast de reguliere toiletblokken is een ruim toilet dat toeganklijk is met een rolstoel. Ook kan je hier je handen wassen.
- Verhoogde podia: voor de mainstage en in de tent zijn verhoogde podia aanwezig, zodat je optredens op de deze stages goed kunt zien. Eén ondersteuner mag samen met jou op dit kijkpodium genieten van de optredens. In de kapel is geen verhoogde kijkpodium.
​​​​​​​- De basisondergrond van het festivalterrein is gras, maar we leggen indien nodig een rolstoelpad aan zodat je van de meeste voorzieningen gebruik kan maken. Op het festivalterrein worden voorzieningen duidelijk aangegeven.
​​​​​​​- VESTROCK heeft geen voorzieningen op het gebied van audioringleiding of audiodescriptie.
- Assistentiehonden zijn toegestaan op het festivalterrein. Scootmobielen zijn niet toegestaan op het festivalterrein.
- Het informatiepunt tijdens VESTROCK is te vinden aan de entree van het festivalterrein.
- Er zijn dichtbij het festivalterrein diverse parkeerplaatsen voor mindervaliden. Kijk op deze kaart om te zien waar je kunt parkeren.
- De prijslijst van de dranken en het foodmenu is digitaal terug te vinden via een QR code, zodat mensen met een visuele beperking in kunnen zoomen op de tekst danwel de tekst kunnen laten laten voorlezen.

Het is mogelijk om mensen met een beperking aan de entree af te zetten (Kiss & Ride). Indien je hulp nodig hebt om het terrein op te komen, stuur dan voor 15 mei een email naar info@vestrock.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand klaar staat om je te helpen.

Ook op de camping is een ruim toilet aanwezig (toegankelijk met een rolstoel) en via de verharde paden is je tent makkelijk met rolstoel bereikbaar.

kluisjes, TASSEN & gevonden voorwerpen

Kluisjes 🛅

Er zijn kluisjes aanwezig. Deze betaal je met je pinpas ter plaatse. Een kluisje huur je per 24u of 48u en kan je tussendoor openen. Wil je zekerheid dat er een kluisje beschikbaar is? Je kluisje vooraf reserveren kan hier!


tassen 🎒

Grote tassen of rugzakken zijn niet op het festivalterrein toegelaten. Hand-, rug-, schoudertassen en kleine tassen met een maximale grootte van een A4 en zo’n 10cm dik kun je wel meenemen naar het festivalterrein. Op de campings worden grotere tassen wel toegelaten.

gevonden voorwerpen 🤷🏽‍♂️🤷🏼‍♀️

Tijdens het festival kan je gevonden voorwerpen ophalen en bezorgen bij de Shop. Vanaf maandag na het festivalweekend kan je gevonden voorwerpen afhalen bij de gemeentewinkel van de gemeente Hulst. 

STRANDMATJES, DEKENS & STOELEN

Neem gerust een standmatje / dekentje / handdoek mee om op te zitten en maak het jezelf comfortabel! Opblaasbare stoelen e.d. zijn toegestaan. Klapstoelen zijn niet toegestaan.

groen & duurzaam

Stichting VESTROCK vindt het belangrijk om de nadelige effecten die VESTROCK heeft op het milieu tot een minimum te beperken en streeft ernaar om zoveel mogelijk CO2 emissie te compenseren. We zoeken hiervoor passende compensatie projecten. Zo hebben we op diverse plaatsen in Afrika bijgedragen aan projecten die scholen van duurzame energie hebben voorzien. Wij streven ernaar om VESTROCK zo duurzaam mogelijk uit te voeren en delen actief informatie door bijvoorbeeld bewustwording door inspirerende lezingen in de VESTROCK UNIVERSITY, maar vooral ook door in de praktijk te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zo doen we aan gescheiden afvalinzameling en duurzame afvalverwerking.

Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van het aanbod van materialen en producten uit onze eigen regio (met lokale leveranciers) en communiceren we zoveel mogelijk digitaal via de website, e-mail en sociale media Emails versturen we via een klimaatneutrale server! VESTROCK berekende in het verleden de gehele carbon footprint van het festival. Hieruit bleek dat de CO2 uitstoot die wordt veroorzaakt door eten, drinken, vervoer, energie, papier en afval het meest bijdraagt aan onze CO2 voetafdruk. De totale CO2 uitstoot is gemiddeld 225.153 kg. Elke editie is de carbon footprint per bezoeker gereduceerd ondanks de groei van het festival en daar zijn we erg trots op!

Huisregels (algemene voorwaarden)📜

Om alles in goede banen te leiden, heeft Stichting VESTROCK een aantal regels  opgesteld, die nageleefd dienen te worden. Het gaat om algemene regels en het  toegangsbeleid.

Gekochte tickets kunnen niet worden teruggenomen. Je stemt in met de algemene voorwaarden door het kopen van een ticket. Enkel een scanbaar ticket geeft toegang tot het terrein.

Tickets dienen te worden omgewisseld voor polsbandjes alvorens het festivalterrein kan worden betreden. Polsbandjes dienen gedurende het gehele bezoek aan het festival gedragen te worden en op het festivalterrein kan door de security worden gevraagd het polsbandje te tonen. Polsbandjes zijn strikt persoonlijk.

Consumptiebonnen zijn alleen geldig tijdens het festival en worden alleen teruggenomen aan de kassa's tijdens de openingstijden van festival. Consumptiebonnen van eerdere edities kunnen niet worden ingeleverd en zijn dus ongeldig! Consumptiebonnen kunnen gebruikt worden voor aankoop van zowel eten  als  drinken. 

Bij constatering van onrechtmatigheden (zoals fraude, ongeldige tickets, poging over de   hekken te klimmen) wordt direct de toegang ontzegt en aangifte gedaan bij de politie. Heb  je problemen of vragen over je polsbandje (te strak, stuk of iets anders)? Op het terrein:  meld je bij de teamleider aan de ingang. Buiten het terrein: meld je bij de kassa. Niet  doen:  zonder bandje of zelf repareren en dan door de ingang gaan. Dit wordt direct  gezien als fraude waardoor toegang je wordt ontzegd.

Bij het betreden van het festivalterrein wordt er gefouilleerd en wordt om een   legitimatiebewijs gevraagd. Zorg er dan ook voor dat je een geldige legitimatie bij hebt.

Op het festival worden grote tassen of rugzakken niet op het festivalterrein toegelaten.   Hand-, rug-, schoudertassen en kleine tassen met een maximale grootte van een A4 en   zo’n 10cm dik kun je wel meenemen op het festivalterrein. Op de campings worden   grotere tassen wel toegelaten.

Op het festival worden kinderen alleen onder begeleiding minstens één volwassene toegelaten. Voor kinderen tot groep 4: maximaal 4 kinderen per volwassene, voor   kinderen vanaf groep 4: maximaal 6 kinderen per volwassene. Kinderen jonger dan 13  jaar mogen niet zonder begeleiding van een volwassene het terrein verlaten. Ouders/begeleiders die hun kind komen ophalen aan de ingang, kunnen zich melden bij  de beveiliging aan de ingang van het terrein. 

De security maakt gebruik van cameratoezicht. Bij het betreden van het festival, geef je automatisch toestemming voor deze opnames.

Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: Etenswaren (ook  gevulde koeken e.d.), drank, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, wapens,  gevaarlijke paraplu's (met metalen punt), gevaarlijke voorwerpen, stoelen (behalve  opblaasbare stoelen) en professionele foto- en film- en andere opnameapparatuur. Onder  professionele fotoapparatuur wordt verstaan camera 's met verwisselbare lenzen. Digitale  camera 's en telefoons met camera mogen het festivalterrein op. Niet mee mag  een (digitale) video/filmcamera en andere (geluids)opnameapparatuur.

Het is toegestaan om specifieke babyvoeding mee te nemen op het festivalterrein.

Kinderen en mensen die om medische redenen mogelijk geen gebruik kunnen maken van  de aangeboden etenswaren kunnen een verzoek indienen om eten mee te mogen nemen.  Vul hiervoor uiterlijk 15 mei dit formulier in.

Het is toegestaan om voor kleine kinderen en baby's een buggy, kinderwagen of bolderkar mee te nemen.

Het is, met uitzondering van assistentiehonden, niet toegestaan (huis)dieren mee te  nemen.

Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet doorgaan van één of meerdere acts kunnen tickets niet worden geretourneerd. Wij doen altijd onze uiterste best om een gelijkwaardige act te plaatsen.

Tijdens het festival wordt aan bezoekers onder de 18 jaar geen alcohol geschonken. Bij  twijfel kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Mensen die jonger zijn dan 18 jaar  en betrapt worden op het drinken van alcohol of mensen die ouder zijn dan 18 jaar en en  betrapt worden op het doorgeven van alcholische drank aan iemand van onder de 18,  worden door de security van het festivalterrein verwijderd.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het  security personeel.

Betreden van het festivalterrein is geheel voor eigen risico van de bezoeker.

Op en rond het festival kunnen foto's of opnames worden gemaakt ten behoeve van  promotie, website, reportages etc. Bij het betreden van het festivalterrein geeft de  bezoeker automatisch toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te  gebruiken.

Het is niet toegestaan om op, of in nabijheid van het festivalterrein flyers of posters te  verspreiden zonder goedkeuring van de organisatie.

Het is niet toegestaan om te zwemmen in de Vest.

Het festival behoudt de vrijheid om tijdens shows stroboscopen te gebruiken. Indien je tot  een risicogroep behoort, dien je hiermee rekening te houden en hiervoor de noodzakelijke  maatregelen nemen. Stichting VESTROCK is op geen enkele wijze aansprakelijk voor  enige schade die hierdoor kan ontstaan.

Stichting VESTROCK is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/ of goederen van bezoekers. Aanwezigheid op het terrein en gebruik van garderobe is op eigen risico.

Alle rechten van intellectuele eigendom met betrekking tot de naam, het beeldmerk en  teksten op de site van VESTROCK alsmede de VESTROCK RALLY, VESTROCK  UNIVERSITY en VESTROCK DOWNTOWN berusten bij de Stichting VESTROCK. Het is  klant, bezoeker of derde niet toegestaan deze te gebruiken, te verveelvuldigen of  openbaar te maken zonder toestemming van Stichting VESTROCK.

Op last van de overheid kunnen de huisregels op elk willekeurig moment worden aangepast.

Wijzigingen voorbehouden. Kijk regelmatig op deze pagina voor de meest actuele informatie.

IK wil vooraf, tijdens of na vestrock helpen! 💪🏽

VESTROCK 2024 komt steeds dichterbij! Op 31 mei en 1 juni mogen we weer genieten van het mooiste weekend van het jaar! VESTROCK kan niet draaien zonder de hulp van al onze fijne vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van onze verschillende teams. We hebben in de aanloop naar het festival toe, tijdens het festival én achteraf een tal van werkzaamheden waarbij we hulp kunnen gebruiken!

Wil je meedenken of meewerken aan de voorbereiding van VESTROCK?
VESTROCK is op zoek naar enthousiastelingen die het leuk vinden om het organiserend team te komen versterken. Ben jij of ken jij een doener, denker of durfal en werk je voorafgaand aan het festival graag in een van onderstaande teams mee aan het mooist gelegen festival van Nederland?

  • Plannen & organiseren (technisch / logistiek)
  • Bouwen (op- en afbouw, aankleding, decoratie)
  • Aansturen en verwelkomen (crew en acts)
  • Promoten (video- en/of fotografie, promoteam steden, TikTok content)

Of kun je ons op jouw eigen unieke manier helpen bij de organisatorische taken  van VESTROCK? Laat het ons hier weten! 


Vrijwilliger zijn tijdens het festival?
​​​​​​​
​​​​​​​Binnen onderstaande teams zoeken wij versterking!

  • Opbouwteam - Team Infra (op- en afbouw terrein, klusjes)
  • ​​​​​​​Hospitality (vooraf, achteraf en tijdens de festivaldagen o.a. het in orde maken van de backstageruimtes)
  • StageCrew (tijdens de festivaldagen het ombouwen van de podia)
  • VIP-tent aankleding (vooraf en achteraf)

Aanmelden kan tot 1 april 2024. ​​​​​​​​​​​​​​Via deze inschrijflink, meld je je makkelijk en snel aan.

diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid 

Lees hier meer over Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid op VESTROCK.

© 2024 Vestrock — Gerealiseerd door Laveto