INFO

Deze pagina staat vol met allerlei informatie over VESTROCK. Op deze manier weet je wat je wel en niet kunt verwachten op het festivalterrein. Ook staan er de huisregels. Lees ze even door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je een dringende boodschap voor ons? Aarzel niet, maar stuur ons even een email. We staan altijd open voor suggesties, tips, verbeteringen, complimentjes, etc.

Klik op een van de onderstaande titels om snel naar dit onderwerp te gaan.

Waar is Vestrock?

VESTROCK ligt aan de Stationsweg in de Zeeuws Vlaamse vestingstad Hulst, op een prachtig eiland in de Buitenvest. Hulst ligt zeer centraal, en is eenvoudig te bereiken. Omdat VESTROCK kleinschalig en intiem is, is er bovendien geen verkeersdrukte richting het festival. De richting naar het festivalterrein is aangegeven vanaf de N403. U kunt ook de routeplanner gebruiken, of uw navigatiesysteem (dichtstbijzijnde adres is Stationsweg 1, 4561 GB, Hulst, Nederland).

Vanuit Nederland

VESTROCK ligt op een steenworp afstand van Breda (60 min) en Rotterdam (80 min). Vanuit Bergen op Zoom en Goes reist u via de Westerscheldetunnel richting Terneuzen (N61) en daarna richting Hulst (N290).

Vanuit België

Vanuit Antwerpen (een half uurtje van VESTROCK) en Gent (40 minuten) neemt u de E34 tussen Antwerpen en Knokke, en daarna de afrit naar Hulst (N403).

Met het openbaar vervoer

Vanuit Nederland kunt u vanuit Breda de bus nemen (via Antwerpen). Kijk op 9292ov voor een gedetaileerd reisadvies. Vanuit België reist u met de trein tot station Sint Niklaas en neemt u de bus (lijn 22) naar Hulst.

Toegang

Na inleveren van je entreekaart krijg je een polsbandje. Met dit bandje heb je toegang tot het festival. Met bandje kun je tussendoor het festivalterrein verlaten en betreden.

ETEN & DRINKEN

Er zijn tal van mogelijkheden om de inwendige mens tevreden te stellen. Dit alles tegen een alleszins acceptabel prijsniveau. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Kinderen en volwassenen die om medische redenen mogelijk geen gebruik kunnen maken van de aangeboden etenswaren kunnen een verzoek indienen om eten mee te mogen nemen. Vul hiervoor uiterlijk 15 mei dit formulier in.

PINNEN

U kunt consumptiebonnen met pin betalen.

alcohol

Op VESTROCK geldt de Nederlandse Drank- en Horecawet. Dit betekent dat wij aan bezoekers onder de 18 jaar GEEN alcohol schenken. Aan de bar en op het festivalterrein wordt hierop streng gecontroleerd. Mensen die jonger zijn dan 18 jaar en betrapt worden op het drinken van alcohol of mensen die ouder zijn dan 18 jaar en betrapt worden op het doorgeven van alcholische drank aan iemand van onder de 18, worden door de security van het festivalterrein verwijderd.

PARKEREN & Fietsenstalling

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de Glacisweg in Hulst.

Iedereen die op de fiets naar VESTROCK komt, kan zijn of haar fiets kwijt in de fietsenstalling nabij de ingang van het festivalterrein.

CAMPING

Je kunt overnachten op onze festivalcamping die gelegen is in het park aan de Vest (op kruipafstand van het festivalterrein). Een campingticket dient vooraf besteld te worden (alleen in combinatie met een ticket voor VESTROCK). Bestel uw campingtickets hier. U kunt geen tickets kopen aan de ingang van de camping, wel aan de ingang van het festivalterrein. Op vertoon van een geldig campingticket en een geldig festivalticket krijg je bij het binnenkomen op de camping, een campingbandje. Om de camping netjes te houden, krijgt elke kampeerder bij aankomst een vuilniszak. Bij vertrek, kan je de gevulde vuilniszak achterlaten op de aangeduide inzamelplek. Op de camping zijn geen stroomvoorzieningen. Er is een gratis wasgelegenheid (douches, kraantjes, drinkwater) en er zijn voldoende gratis toiletten en toiletpapier aanwezig. Ook op de camping is er een ruim mindervalidentoilet (MIVA) aanwezig en via de verharde paden is je tent makkelijk met rolstoel bereikbaar! Aan de ingang van de camping is een EHBO post. Alleen reguliere tenten zijn toegestaan! De camping gaat open op vrijdag om 12:00 uur en zal sluiten op zondag om 17:00 uur (of eerder als de tenten weg zijn).

Wat mag niet op de camping?

 • Partytenten, overdreven grote tenten, caravans, campers en andere bouwwerken.
 • Glas (alle producten verpakt in glas, zoals bakken bier), scherpe voorwerpen, wapens.
 • Tapinstallaties en/of meer dan 12 blikjes frisdrank en/of bier per persoon.
 • Gasbranders en -installaties. Op last van de brandweer zijn deze om veiligheidsredenen verboden. Eenvoudige campinggasvuurtjes met kleine cartridge zijn wel toegelaten.
 • Generatoren zijn in geen geval toegelaten op de camping. Deze zorgen voor extra geluidsoverlast voor zij die willen slapen en vormen bovendien ook een extra veiligheidsprobleem.
 • Vuurtjes (kampvuurtjes, fakkels, kaarsen, fornuizen, kolenbarbecues e.d.). Vuur is gevaarlijk, zeker met zoveel tenten bij elkaar. Open vuur is dan ook ten strengste verboden!
 • Huisdieren. Er wordt een uitzondering gemaakt voor assistentiehonden voor personen met een handicap.
 • Muziekinstallaties. Op straffe van inbeslagname is te luide muziek niet toegelaten. Niet alle festivalgangers feesten de hele nacht door. Denk ook aan de medemens die wil slapen!
 • Commerciële activiteiten. Het is voor de kampeerder niet toegelaten voedsel, drank, drugs, tickets of wat dan ook te verhandelen.
 • Het uitdelen van flyers, reclamefolders of ander promotioneel materiaal is verboden. Ook het ophangen van affiches is niet toegelaten.
 • Wildkamperen.
 • Uw tent laten staan! Het is verplicht om uw tent mee te nemen als u huiswaarts keert!

Iedereen die zich niet houdt aan bovenstaand campingreglement zal van de camping verwijderd worden. Naast de camping is een gratis gemeentelijke parkeerplaats voor campers. Het aantal plaatsen is beperkt dus kom op tijd! Meer info hier. Als je als camper-kampeerder van de campingfaciliteiten gebruik wilt maken, heb je wel een campingticket nodig.

HOTELS

Er is een hotel (op kruipafstand): Hotel Hulst, Van der Maelstedeweg 2, 4561 GT Hulst, Tel: +31 (0)114 319 830.

TICKETS

VESTROCK 2020 is verplaatst naar 2021 vanwege de afgekondigde maatregelen rond het COVID-19 virus. 

Onze communicatie hieromtrent vind je op deze pagina.

Net als voorgaande edities mogen kinderen t/m 11 jaar zoals ieder jaar gratis mee naar VESTROCK (vrijdag 4 en zaterdag 5 juni) maar zij dienen wel in het bezit te zijn van een gratis ticket, dat via Ticketmaster te bestellen is.

Op zondag hebben kinderen t/m 2 jaar gratis toegang. Alle andere bezoekers (alle kinderen/jeugd vanaf 3 jaar en volwassenen) dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. Kinderen jonger dan 13 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene.

Voor editie 2021 zijn wederom Family/Friends tickets beschikbaar. Vanaf 5 tegelijk aangeschafte tickets geldt vanaf de voorverkoop (online) korting, zowel bij dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag, als bij combi-, weekender- en campingtickets. De prijs van een Family/Friends ticket in de voorverkoop is dan (vanaf 5 tegelijk aangeschafte tickets) gelijk aan het Early Bird tarief. Kies om gebruik te maken van deze korting voor het Family/Friends tarief bij de bestelling bij Ticketmaster!

Campingtickets gelden per persoon.

VESTROCK vindt plaats op een eiland dus het aantal tickets is beperkt.

LET OP: alle hieronder genoemde prijzen zijn exclusief € 3,95 servicekosten (per ticket).   

                                 VRIJDAG             ZATERDAG         ZONDAG

VVK                             €50,-                    €55,-                    €35,-
Kassa/Festivaltarief     €60,-                    €65,-                    €45,-

                                 COMBI VR+ZA    WEEKENDER     CAMPING

VVK                             €75,-                    €105,-                  €17,50
Kassa/Festivaltarief     €85,-                    €125,-                  €20,-

Tijden

Op vrijdag is het festivalterrein geopend vanaf 15.00 uur en het programma start om 16:00 uur. Op zaterdag is het festivalterrein geopend vanaf 12.00 uur en het programma start om 13:00 uur. De zondag (de familiedag van VESTROCK) start om 14:00 uur en het festivalterrein wordt geopend vanaf 13.00 uur. Het programma zal op vrijdag en zaterdag rond 01:00 uur en op zondag rond 21:00 uur eindigen.

KINDEREN

Kinderen t/m 11 jaar hebben, onder begeleiding van minstens één volwassene, op de ticket servicekosten na, gratis toegang tot de VESTROCK vrijdag en zaterdag. Op zondag hebben kinderen tot en met 2 jaar gratis toegang (oudere kinderen en ouders/verzorgers/begeleiders dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs). Tijdens VESTROCK dienen kinderen t/m 12 jaar begeleid te worden door minimaal 1 volwassene en mogen kinderen niet zonder begeleiding van een volwassene het terrein verlaten. Ouders/begeleiders die hun kind komen ophalen aan de ingang kunnen zich melden bij de beveiliging ter plaatse. Kinderen van 13 jaar en ouder mogen zonder begeleiding het festival bezoeken. Let wel, u blijft als ouder of begeleider verantwoordelijk. Voor een bezoek aan VESTROCK adviseren wij voor kinderen t/m 15 jaar begeleiding door minimaal 1 volwassene.

MINDERVALIDEN

Op het festivalterrein zijn alle voorzieningen aanwezig om grotendeels zelfstandig je weg te vinden. Centraal op het festivalterrein is een ruim mindervalidentoilet (MIVA) en overige sanitaire voorzieningen. Daarnaast is er een centraal geplaatst verhoogd kijkpodium met hellingbaan voorzien, zodat je optredens op de mainstage goed kunt zien. In de kapel staat geen verhoogd kijkpodium. De basisondergrond van het festivalterrein is gras, maar indien nodig worden houten paden voorzien. Op het festivalterrein worden voorzieningen voor mindervaliden duidelijk aangegeven.


VESTROCK heeft geen voorzieningen op het gebied van audioringleiding of audiodescriptie. Assistentiehonden zijn toegestaan op het festivalterrein. Scootmobielen zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Het informatiepunt tijdens VESTROCK is te vinden aan de entree van het festivalterrein. Er zijn dichtbij het festivalterrein diverse parkeerplaatsen voor mindervaliden. Kijk op deze kaart om te zien waar je kunt parkeren. Het is mogelijk om mindervaliden aan de entree af te zetten (Kiss & Ride). Indien je hulp nodig hebt om het terrein op te komen, stuur dan voor 15 mei een email naar info@vestrock.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand klaar staat om je te helpen.

TASSEN

Afgelopen tijd is de situatie in de wereld veranderd en daarom worden -net als bij veel andere festivals en concerten- ook op VESTROCK grote tassen of rugzakken niet meer op het festivalterrein toegelaten. Hand-, rug-, schoudertassen en kleine tassen met een maximale grootte van een A4 en zo’n 10cm dik kun je wel meenemen naar het festivalterrein. Op de campings worden grotere tassen wel toegelaten.

STRANDMATJES, DEKENS & STOELEN

Neem gerust een standmatje/dekentje/handdoek mee om op te zitten. Opblaasbare stoelen e.d. zijn toegestaan. Klapstoelen zijn niet toegestaan.

groen & duurzaam

Stichting VESTROCK vindt het belangrijk om de nadelige effecten die VESTROCK heeft op het milieu tot een minimum te beperken en streeft ernaar om alle CO2 emissie te compenseren. We zoeken hiervoor altijd passende compensatie projecten. Zo hebben we op diverse plaatsen in Afrika bijgedragen aan projecten die scholen van duurzame energie hebben voorzien. Op deze manier proberen we ieder jaar 100% klimaatneutraal te zijn! Wij streven ernaar om VESTROCK zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Bewustwording door inspirerende lezingen in de VESTROCK UNIVERSITY, maar vooral ook door in de praktijk te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zo doen we (achter de schermen) aan gescheiden afvalinzameling en duurzame afvalverwerking. Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van het aanbod van materialen en producten uit onze eigen regio (met lokale leveranciers) en communiceren we zoveel mogelijk digitaal via de website, e-mail en sociale kanalen als Facebook, Twitter en Instagram. Dankzij YOURNAME gaan onze emails via een klimaatneutrale server! VESTROCK berekent de gehele carbon footprint van het festival en bekijkt altijd waar duurzaamheid mogelijk is. Hierbij vormt de CO2 uitstoot die wordt veroorzaakt door eten, drinken, vervoer, energie, papier en afval het belangrijkste aspect. De totale CO2 uitstoot is gemiddeld 225.153 kgElke editie is de carbon footprint per bezoeker gereduceerd ondanks dat het festival elk jaar is uitgebreid qua dagen en bezoekersaantallen en daar zijn we erg trots op!

Huisregels (algemene voorwaarden)

Om alles in goede banen te leiden, heeft Stichting VESTROCK een aantal regels opgesteld, die nageleefd dienen te worden. Het gaat om algemene regels en het toegangsbeleid.

Tickets mogen niet worden doorverkocht. Gekochte tickets kunnen niet worden teruggenomen. U stemt in met de algemene voorwaarden door het kopen van een ticket. Tickets dienen te worden omgewisseld voor polsbandjes alvorens het festivalterrein kan worden betreden. Polsbandjes dienen gedurende het gehele bezoek aan VESTROCK gedragen te worden en op het festivalterrein kan door de security worden gevraagd het polsbandje te tonen.

Consumptiebonnen zijn alleen geldig tijdens VESTROCK en worden alleen teruggenomen tijdens VESTROCK. Consumptiebonnen van eerdere edities kunnen niet worden ingeleverd! Consumptiebonnen kunnen gebruikt worden voor aankoop van zowel eten als drinken. 

Bij constatering van onrechtmatigheden (zoals fraude, ongeldige tickets, poging over de hekken te klimmen) wordt direct de toegang ontzegt en aangifte gedaan bij de politie. Heb je problemen of vragen over je polsbandje (te strak, stuk of iets anders)? Op het terrein: meld je bij het personeel aan de ingang. Buiten het terrein: meld je bij de kassa. Niet doen: zonder bandje of zelf repareren en dan door de ingang gaan. Dit wordt direct gezien als fraude.

Bij het betreden van het festivalterrein wordt er gefouilleerd en kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Op VESTROCK worden grote tassen of rugzakken niet op het festivalterrein toegelaten. Hand-, rug-, schoudertassen en kleine tassen met een maximale grootte van een A4 en zo’n 10cm dik kun je wel meenemen op het festivalterrein. Op de campings worden grotere tassen wel toegelaten.

Op VESTROCK dienen jongeren en kinderen t/m 12 jaar begeleid te worden door een volwassene en mogen kinderen niet zonder begeleiding van een volwassene het terrein verlaten. Ouders/begeleiders die hun kind komen ophalen aan de ingang kunnen zich melden bij de beveiliging ter plaatse. Kinderen van 13 jaar en ouder mogen zonder begeleiding het festival bezoeken. Let wel, U blijft als ouder of begeleider verantwoordelijk. Voor een bezoek aan VESTROCK adviseren wij voor kinderen t/m 15 jaar begeleiding door minimaal 1 volwassene.

Op VESTROCK worden kinderen alleen onder begeleiding minstens één volwassene toegelaten. Voor kinderen tot groep 4: maximaal 4 kinderen per volwassene, voor kinderen vanaf groep 4: maximaal 6 kinderen per volwassene. Kinderen jonger dan 13 jaar mogen niet zonder begeleiding van een volwassene het terrein verlaten. Ouders/begeleiders die hun kind komen ophalen aan de ingang, kunnen zich melden bij de beveiliging ter plaatse.

Voor jongeren geldt dezelfde toegangsprijs als voor volwassenen. Voor VESTROCK hebben kinderen t/m 11 jaar, onder begeleiding van minstens één volwassene, gratis toegang.

De security maakt gebruik van cameratoezicht.

Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: Etenswaren (ook gevulde koeken e.d.), drank, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, wapens, gevaarlijke paraplu's (met metalen punt), gevaarlijke voorwerpen, stoelen (behalve opblaasbare stoelen) en professionele foto- en film- en andere opnameapparatuur. Onder professionele fotoapparatuur wordt verstaan camera 's met verwisselbare lenzen. Digitale camera 's en telefoons met camera mogen het festivalterrein op. Niet mee mag een (digitale) video/filmcamera en andere (geluids)opnameapparatuur.

Het is toegestaan om specifieke babyvoeding mee te nemen op het festivalterrein.

Kinderen en mensen die om medische redenen mogelijk geen gebruik kunnen maken van de aangeboden etenswaren kunnen een verzoek indienen om eten mee te mogen nemen. Vul hiervoor uiterlijk 15 mei dit formulier in.

Het is toegestaan om voor kleine kinderen en baby's een buggy, kinderwagen of bolderkar mee te nemen.

Het is, met uitzondering van assistentiehonden, niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.

Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet doorgaan van één of meerdere acts kunnen tickets niet worden geretourneerd. Er wordt dan geprobeerd een gelijkwaardige act te contracteren.

Tijdens VESTROCK wordt aan bezoekers onder de 18 jaar geen alcohol geschonken. Bij twijfel kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Mensen die jonger zijn dan 18 jaar en betrapt worden op het drinken van alcohol of mensen die ouder zijn dan 18 jaar en en betrapt worden op het doorgeven van alcholische drank aan iemand van onder de 18, worden door de security van het festivalterrein verwijderd.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het security personeel.

Betreden van het festivalterrein is geheel voor eigen risico van de bezoeker.

Op en rond VESTROCK kunnen foto's of opnames worden gemaakt ten behoeve van promotie, website, reportages etc. Bij het betreden van het festivalterrein geeft de bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te gebruiken.

Het is niet toegestaan om op, of in nabijheid van het festivalterrein flyers of posters te verspreiden zonder goedkeuring van de organisatie.

Het is niet toegestaan om te zwemmen in de Vest.

VESTROCK houdt de vrijheid om tijdens shows stroboscopen te gebruiken. Indien u tot een risicogroep behoort, dient u hiermee rekening te houden en hiervoor de noodzakelijke maatregelen nemen. Stichting VESTROCK is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade die hierdoor kan ontstaan.

Stichting VESTROCK is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/ of goederen van bezoekers.

Alle rechten van intellectuele eigendom met betrekking tot de naam, het beeldmerk en teksten op de site van VESTROCK alsmede de VESTROCK RALLY en de VESTROCK UNIVERSITY berusten bij de Stichting VESTROCK. Het is klant, bezoeker of derde niet toegestaan deze te gebruiken, te verveelvuldigen of openbaar te maken zonder toestemming van Stichting VESTROCK.

Op last van de overheid kunnen de huisregels op elk willekeurig moment aangepast worden.

Wijzigingen voorbehouden. Kijk regelmatig op deze pagina voor de meest actuele informatie.

© 2020 Vestrock — Gerealiseerd door Laveto